søndag 24. november 2013

Bursdagsforslag til vintervær - sommerfest for småjenter

I år ville den nyslåtte 6-åringen gjerne ha halloweenfest. Hun har vært i flere morsomme bursdager i oktober og alle hadde form av heksekostymer og skumle innslag. Men så er det noe med at det som er spennende første gang, morsomt andre gang og gøy tredje gang, det holder egentlig ikke til nok en reprise. Så etter en kort disputt endte vi opp med sommerfest. Da dagen for festen opprant, hadde årets første vinterdag nådd oss, men vi fyrte opp i peisen og hang opp en stor pappsol i stua. Bordet var pyntet med et lite utvalg av skjellene som var med oss i kofferten hjem fra Florida, stua pyntet med fargerike vimpler.

Jentene ble tatt imot med den sedvanlige røde løperen, den ble kjøpt inn da den eldste broren skulle ha rockestjernefest en gang. Alle som ville fikk en blomsterkrans rundt halsen (kult med TGR-butikk i nærheten, de har mye moro til en liten penge). Jeg hadde en liten tanke om at det kunne grilles spyd, men de ble stekt i stekeovnen i stedet.







Sommergjestene drakk "paraplydrinker" med fargete isbiter. Det er enkel moro - å farge vannet med konditorfarger før isbitene fryses ned. Mange gode idéer å finne når man googler!







Gelé i champagneglass av plast ble laget i tre etapper slik at det ble ulike farger i glasset og servert med en liten parasoll. Fargerike muffins og sjokoladekake i form av hoola-hoola-dancer.








Og til slutt fikk vi se at også 6-årige jenter har kraft i armene når de får sjansen til å slå hull i pinjataen.





Det er veldig hyggelig å ordne i stand, stas å se hvordan hedersgjesten gleder seg, men det er egentlig helt greit at det er 8 måneder til neste barnebursdag her i heimen...












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar