søndag 3. februar 2013

Mini-pavlova med vaniljekrem med mango, bringebær og blåbær











Til 6 personer brukte jeg

4 eggehviter
2 dl sukker
Røres til stiv marengs og has i en sprøytepose. Lag seks rundinger og sprut deretter en ekstra ring langs kanten. Stekes ved 120 grader i ca 1 time

3 eggeplommer
1/2 vaniljestang
2 ss maisenna
2.5 dl H-melk
2 dl fløte
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha alt i melken. Kok opp og ta ut stangen. Pisk eggeplommer, maisenna og sukker til stiv krem. Bland i melken og rør godt rundt. Ha alt tilbake i kjelen og varm opp mens du hele tiden rører slik at det ikke svir seg. Settes til avkjøling. Pisk fløten til krem og bland med vaniljekremen. 

Anrett på tallerkner. Jeg har brukt mango i biter, bringebær og blåbær, men det fungerer godt med all slags bær og frukt.

1 kommentar:

  1. Hei hei:-) lurte på om pavlovaen ble god?
    Så veldig godt ut:-)
    Lennart

    SvarSlett